SOBRE MÍ

Joshua Vidal Baile (panadero)

Jesús Vidal Baile, també el coneixereu com a JOSHUA, d’origen alicantí (Santa Pola) va començar la seva carrera en el món de la gastronomía estudiant un Grau Mitjà de Cuina, Pastisseria i Panaderia al IES Cap de l’Aljub (Santa Pola).

Les pràctiques a la Pastisseria Rico (Ibi, Alacant) el van acostar a la pastisseria, i posteriorment es va exercir de forner durant dos anys a Amics del postre (Ibi) on va descobrir la seva vertadera passió: EL PA.

Amb la ilusió de seguir aprenent en aquest camp es va traslladar a Catalunya per estudiar pastisseria a l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona.

Posteriorment, amb l’arribada de la Pandemia sorgeix la idea de materialitzar els coneixements adquirits en els anys anteriors i crear un espai on poder oferir productes de pa, brioixeria i pastisseria de qualitat, amb un estil modern i renovat. Així neix Forn Nostre.

Finalment, durant la creació d’aquest projecte, en Joshua aprofita per seguir formant-se al Gremi de Flequers de la província de Barcelona, sota la tutoria de Johan Ferrant.

Pasión por las masas.